Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών

 

Δεν σας ταιριάζει αυτό που παραλάβατε; Μπορείτε να το επιστρέψετε απλώς ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

 

Κάντε την επιστροφή σας εντός 7 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι τα προϊόντα να είναι καινούργια, δεν έχουν αποσφραγισθεί ή έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η φυσική τους κατάσταση και συνοδεύονται από τα παρακάτω  α. Αριθμός παραγγελίας β. Απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο

 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:

 

1.Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν στο κατάστημα μας.

 

Κάντε την αλλαγή σας στο κατάστημα μας έχοντας μαζί σας το προϊόν και την απόδειξη αγοράς.

 

2.Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

 

Κάντε την αλλαγή σας στο e-shop εφόσον έχετε κάνει την αρχική σας αγορά από εκεί. Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του.Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής δεν καλύπτονται από την ΕΤΑΙΡΙΑ και επιβαρύνουν τον Πελάτη, πλην των περιπτώσεων στις οποίες με υπαιτιότητα της επιχείρηση , εστάλησαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα με πραγματικά ελαττώματα, οπότε αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς του παλιού και του νέου προϊόντος.Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε β. Την απόδειξη αγοράς.

 

Για την δέσμευση/κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μια κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή  απλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά. Να σας ενημερώσουμε πως, το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας.

 

3.Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές σε καμία περίπτωση.

 

Σας υπενθυμίζουμε πώς:

 

Η διαδικασία των επιστροφών λόγω αυξημένου φόρτου διαρκεί 8-14 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προτού φτάσουν στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος προς ενημέρωση των πελατών. Συνεπώς όταν φτάσει η επιστροφή σας στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος θα λάβετε και την απαραίτητη ενημέρωση.

 

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

Je Perfumes

Κυπρίων Αγωνιστών 12, Ραφήνα

19009, Αττική, Ελλάδα

Τηλ.: +30 22947 018 58